Klantervaringen

Kevin vd Sande

De juiste fit

In het werk dat ik samen met collega’s doe ga ik altijd uit van betrokkenheid. Een stapje verder gaan voor klanten en collega’s. Dat is het devies. En daarvoor is een vitale organisatie waarin je met de juiste mensen en gereedschappen werkt van belang. We werken elke dag aan een vitale organisatie waarin we zelf fit zijn als ook de perfecte fit zoeken voor de producten/diensten die we aan onze klanten bieden. Vanuit die optiek is Doceri ook de optimale tool voor DB+. We werken er al heel lang mee, kunnen er snel en nauwkeurig prijsvergelijkingen mee maken en uiteindelijk ook een passende mooie offerte mee maken. Dat scheelt ontzettend veel tijd en energie.  Ook kunnen we steeds profiteren van de nieuwe diensten en optimalisaties die Doceri op haar platform doorvoert.  En zo draagt Doceri bij aan de juiste fit die wij met onze klanten maken.   

Kevin van der Sande, DB+

Digitale werkplek

Dankzij onze onafhankelijke positie en een portfolio met uitsluitend A-merken, helpen wij onze klanten helpen met de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen. Ook na de oplevering blijven wij nauw betrokken bij beheer, onderhoud en eventuele uitbreidingen van onze klanten. Doceri helpt ons in het sales en offerteproces om de juiste aanbieding voor mobiele en vaste connectiviteit te maken voor nieuwe relaties. Voor onze bestaande klanten gebruiken we het ook steeds meer als een beheertool waarmee we mutaties bijhouden en we weten wat de klantstatus is. Overhoff is een echt ICT bedrijf in die zin dat we zowel sterk zijn in telecom als in IT diensten. Nu de digitale werkplek nog door de ontwikkelingen in 2020 en 2021 nog veel belangrijker is geworden gaan wij ook steeds meer als Managed Service Provider opereren. De medewerkers van onze klanten kunnen rekenen op de meest passende producten en accurate support onafhankelijk van waar ze zijn.  Doceri is in dat proces een belangrijk steunpilaar.    

Jan-Erik Issing, Overhoff

Jan Erik Issing
Hans Loots 1

Tailored Telecom vraag tailored offers

Als PHC zijn wij Doceri gebruiker van het eerste uur. Het is onze dagelijkse tool als het gaat om het kunnen maken van de juiste prijsvergelijkingen, het eenvoudig opstellen van offertes en het opleveren van de juiste factuur-analyses. Als specialist in connectiviteit en telecomdiensten helpen we onze klanten met de juiste abonnementen, smartphonebeheer, telefooncentrales en breedband verbindingen. Werken verandert, communiceren verandert, samenwerken verandert, informeren verandert en telecommunicatie maakt die veranderingen mogelijk. Sterker nog, telecom geeft er richting aan. Tegenwoordig willen we overal en met iedereen kunnen communiceren en samenwerken. Ook bieden we werkplekken in de cloud en het bijhorende beheer. Daarmee zijn we een volwaardige ICT-dienstverlener die zijn klanten en de eindgebruikers die tegenwoordig overal moeten kunnen werken van dienst zijn. Ook in het beheer van deze klanten kan Doceri een steeds belangrijke rol spelen.  Het is een fijne partij om mee te teamen.

Hans Loots , PHC

Heldere vergelijkingen

Bij WilroffReitsma zijn we als echt ICT-bedrijf ook continue bezig om onze eigen processen te automatiseren. Practise what you preach heet dat. Wij maken al lange tijd gebruik van het platform van Doceri, waarmee we snel en accuraat een passende offerte kunnen maken voor nieuwe en bestaande partners. Het helpt ons vooral ook in het commerciële proces, ook om heldere vergelijkingen te maken. Na de fusie met Reitsma zijn we naast KPN ook strategische partner geworden bij VodafoneZiggo. Daarnaast laten we zien dat we als Microsoft Gold partner ook de volle focus hebben op de totale digitale werkplek. In de komende periode zullen we ons steeds meer gaan toeleggen om als volwaardig Managed Service Provider de gehele ICT-stack voor onze klanten te kunnen servicen. In dat proces hebben we door de digitalisering te maken met steeds meer facetten, waarbij we zoveel mogelijk accurate data en informatie willen geven aan onze klanten. Aan de kant van mobiele en digitale connectiviteit kunnen we daarin de analyse-kracht van Doceri optimaal benutten.          

Willem Ellemeet, CEO WilroffReitsma

Willem

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een specifieke vraag? Wij staan u graag te woord. Neem contact op met een van onze medewerkers door ons te bellen, of maak gebruik van het formulier.