Over Doceri

Met decennia aan ervaring in de telecomwereld startte Martijn Hoogenboom in 2011 met Doceri. Professioneel telecomconsult om bedrijven inzicht te bieden in hun huidige contracten en de kansen bloot te leggen voor optimalisatie en kostenbesparing.

Referenties omschrijven Doceri als direct, recht door zee, eerlijk en transparant. Doen wat wordt beloofd, een scherp inzicht en het stellen van de juiste vragen kenmerken zijn werkwijze.

Veel bedrijven herkennen de impasse van onwetendheid als het gaat om de exacte inhoud van hun telecomcontract en de wens om kosten te besparen. Inspelend op die behoefte naar een concrete oplossing ontwikkelde Doceri drie hoofddiensten: een quickscan voor inzicht in de huidige stand van zaken, RFP-Support voor begeleiding in elke fase van het inkooptraject en telecom management voor een complete ‘in-house’ dienstverlening.

Door actuele marktkennis, grote expertise in telecom en de ruime ervaring aan zowel de verkoop- als de inkoopzijde van telecom, weet Doceri zich te onderscheiden. Uw voornaamste voordeel treft u echter in de onafhankelijk positie van Doceri. U bent de opdrachtgever, oftewel de dienstverlening is gericht op u, niet op een bonus of provisie van een telecomaanbieder. Doceri biedt zelf geen telecomdiensten, maar voorziet u van volledig onafhankelijk en eerlijk advies. En dat merkt u, want de kostenbesparing die hierdoor gerealiseerd wordt, is 100% in uw voordeel.

Doceri werkt op basis van een heldere offerte en vaste vooraf overeengekomen prijzen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.