Telecom management ontzorgt

Telecom management ontzorgt

Kent uw organisatie een complexe telecomstructuur? Doceri maakt het begrijpelijk.

Elke organisatie gebruikt telecomdiensten. Bij grote organisaties is telecom management echter een complexe activiteit. Die complexiteit wordt bovendien vergroot door de snelle ontwikkelingen van techniek en veranderende leveringscondities. Het bijhouden van deze telecomtrends, en daar ook naar handelen, is wat u met Doceri in huis haalt.

Concreet brengt Doceri inzicht in uw telecomstructuur. Door een leesbare visualisatie krijgt u grip op zowel de telecomactiviteiten als de telecomkosten. Rapportages, helder gepresenteerd, tonen de vele facetten van uw telecom, waaronder het verbruik en de excessen, controle op gemaakte afspraken met leveranciers en kansen voor tussentijdse optimalisatie.

Onderdeel van deze dienst is een geavanceerde rapportage met een analyse en interpretatie van de kosten en het belgedrag van gebruikers. Dit bestaat uit analyse van Voice & Data trends, een rapportage van bovengemiddeld gebruik, migratiekosten, effectiviteit van databundels en advies over roamingkosten.

Vertrouw uw telecom management toe aan Doceri en bespaar tijd en kosten. Bel of mail voor een afspraak en ervaar zelf de pragmatische aanpak en houding om kostenbesparing op uw telecomkosten werkelijk te realiseren.