MDG-banner

Wandera mobiele databeveiliging

Minimaliseer veiligheidsrisico’s en manage datakosten

Zakelijk gebruik van internet op mobiele devices is niet meer weg te denken uit onze bedrijfsprocessen. Maar hoe beschermt u uw data tegen bedreigingen en krijgt u inzicht in en controle over uw verbruik?
Wandera Mobile Security en Datamanagement is een innovatieve oplossing die u optimale controle geeft over het gebruik van mobiele devices. Eenvoudig gezegd een data-sluis tussen device en internet.

 

Mobiele databeveiliging

Bescherm uw data tegen mobiele hacks, leg datalekken bloot en filter toegang tot risicovolle malware content. Dat doet u met Wandera. Zo beschermt u uw bedrijf tegen de snel ontwikkelende risicodreigingen op mobiele devices.  Bijvoorbeeld door het scannen van App’s, het monitoren van de netwerkbeveiliging, onlogisch gebruik van het device en het scannen op mogelijke risico’s.

Voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen. Daarvoor moeten risico’s volledig inzichtelijk zijn. Wandera brengt inzicht in mobiele data naar een hoger niveau. Door blokkades op bepaalde domeinen te zetten, houdt Wandera proactief risico’s buiten het device. Het zelfde geldt voor het eenvoudig instellen van downloadbeperkingen om zo het risico van verspreiding binnen het netwerk van de hele organisatie tegen te gaan.

 

devider

 

Datamanagement

Houd grip op uw datakosten en leg de focus op productief gebruik van mobiele apparatuur met Wandera. Profiteer van de voordelen van intelligente controle, real-time analyse en datacompressie. Daarmee neemt u uw bedrijf en uw personeel in bescherming. Met Wandera creëert u inzicht en grip op uw datakosten.

Slim management geeft per device en/of op medewerkerniveau eenvoudig gelimiteerde toegang tot datagebruik. Standaard meldingen waarschuwen de gebruiker wanneer een limiet is bereikt. Bovendien comprimeert Wandera data tot maar liefst 10%, zodat die melding niet eens voor hoeft te komen. En zijn uw medewerkers regelmatig in het buitenland, dan managet u met Wandera op een eenvoudige manier de roamingkosten buiten Europa.

 

devider

 

De ideale match met MDM/EMM

Heeft u al MDM of EMM? Dan is de koppeling met Wandera een perfecte aanvulling. Hoewel Wandera ook zeker als stand alone kan worden gebruikt, biedt een dergelijke koppeling enkele mooie voordelen voor een moderne, professionele totaalaanpak.

Mobile Device Management en Wandera bieden elk hun eigen oplossing om risico’s op mobiele devices te minimaliseren. Wandera vult de werking van MDM en EMM aan met een compleet inzicht en optimale controle over de inkomende en uitgaande data op elk apparaat.

 

devider

 

Profiteer met Wandera van

 

  • directe detectie risicopunten
  • het blokkeren van bedreigingen en hacks
  • gecontroleerde toegang
  • geen onverwachte datakosten
  • maximaal productief gebruik mobiele apparatuur
  • betrouwbaar datagebruik

devider

 

Houd uw mobiele data veilig
en onder controle met Wandera

De implementatie van Wandera is eenvoudig.
Er zijn geen kostbare netwerkaanpassingen nodig en gebruikers kunnen er direct mee aan de slag.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een veiligheidscheck inclusief demo aan bij u op locatie. Uiteraard volledig discreet en zonder verdere verplichtingen.

doceri button contact2